Over Hendrik-Jan van Griensven

Juist door ‘out of the box’ te denken en lokaal initiatief te betrekken in je projectaanpak genereer je nieuwe inzichten en betekenis die aansluit bij de doelstelling van belanghebbenden en opdrachtgevers.

Hendrik-Jan van Griensven is Architect, inspirator, visionair en een conceptueel ontwerper die niet om de brei heen draait. Daadkracht, duidelijke planvorming en plan van aanpak leidt tot praktische realisatie. Van Griensven werkt met een eigen netwerk van specialisten die snel tot resultaat kunnen komen, maar betrekt vooral ook lokale partijen die het project willen en kunnen dragen.

Over Co van Griensven

Co van Griensven is Stedenbouwkundige. Hij is gespecialiseerd in ruimtelijk ontwerp, het inrichten en uitvoeren van bouwprocessen, het opstellen van bestemmingsplanwijzigingen, visies en adviezen rondom uw vastgoed en al uw specifieke bouwkundige, architectonische en stedenbouwkundige vraagstukken. VGVG beschikt over een groot netwerk en twee generaties aan ervaring binnen de bouwwereld en wij gaan altijd met de klant op zoek naar de meest passende oplossing voor uw specifieke vraagstuk.